Софийски УниверситетТехнически УниверситетУниверситет за Национално и Световно Стопанство
Ключови думи Help Университет Разширено търсене
Картинка със спане

Добре дошли в Unicheats.net, сайта за безплатни студентски материали!

Тук едни студенти качват материали за определени университети, а после други ги теглят и така си помагат. Unicheats.net е сайта, в който можете да намерите лекции, пищови, упражнения, решени задачи и всякакви други материали, които могат да Ви потрябват в уни-то.

Всички материали на сайта се качват от студентите и след това са достъпни за теглене безплатно. За всеки един пищов или друг материал се въвеждат името му, предмета, факултета, специалността и курса, за които е предаден, както и ръководителя (незадължително) по дадения предмет. След качване на избрания материал, единствено трябва да бъде одобрен от екипа.

Засега са предвидени и въведени само Софийският Университет, Техническият Университет (освен главния в София, са включени и факултетите му в Пловдив и Сливен) и Университета за Национално и Световно Стопанство (УНСС). При наличие на по-голям интерес за включване на нов университет, няма проблем той да бъде добавен. Приемат се всякави предложения за университети и за сайта като цяло на ел. пощата в контакти и в страницата във Facebook.

Специални благодарности на Ekkonomika.net, от където са взети част от материалите.

BGtop.net
Как да купя биткойн

Електронен портфейл за криптовалута

Кракен борса